Alle kredittkort i Norge

Når man skal finne kredittkortet som er best for en, er det viktig å ha oversikt over samtlige kort som er å finne på markedet. Det hjelper også å kunne filtrere søket etter dine behov.

Nyhet!

Finanssans har lansert en kredittkort-tjeneste som hjelper deg med å finne det beste kredittkortet – etter dine behov. Oversikten viser deg absolutt alle kort i Norge.

skjermklipp av kredittkort-tjenesten

Her kan du velge å vise kredittkort som har reiseforsikring, ingen årsgebyr, hvor det følger med rabatter og som er landsdekkende. Merk det at de første treffene er promoterte treff, uten at de behøver å være noen dårlige kredittkort av den grunn (ofte motsatt).

Det som er spesielt bra med tjenesten er at du kan sammenligne kredittkortene opp mot hverandre. Tar vi for eksempel å sammenligner Komplett med Ikano, ser vi fort forskjellene – som i dette tilfelle går i favør av Komplett.

All data leveres løpende av Finansportalen. Det sørger for at informasjonen du finner på nettsiden til en hver tid er korrekt. Likevel anbefaler vi alle å sjekke betingelsene direkte på leverandørens nettsider. Gjerne ta et skjermbilde av betingelsene, slik at du kan vise frem dette hvis det oppstår uenigheter i etterkant.

Så uansett om du ser etter et kort med best betingelser på reiseforsikring, eller mest i rabatt på drivstoff, så finner du kortet på tjenesten til Finanssans.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *